Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
За 70 тисяч доларів США обіцяв працевлаштування на керівну посаду в ДП «Укрспирт» – повідомлено про підозру мешканцю Київщини

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури мешканцю Київщини повідомлено про підозру за фактом шахрайства (ч. 5 ст. 190 КК України).

За даними слідства, підозрюваний повідомив знайомому, що за 70 тисяч доларів США начебто може посприяти йому в працевлаштуванні на посаду директора ДП «Укрспирт», запевнивши, що має для цього відповідні «зв’язки».

Правоохоронці затримали чоловіка під час одержання всієї обумовленої суми. 

За клопотанням прокуратури йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою у понад 3 млн грн застави. 

Досудове розслідування здійснюють слідчі ГУ Нацполіції в Київській області, за оперативного супроводу ГУ СБ України у м. Києві та Київській області. 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.