Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Вбивство через ревнощі - на Житомирщині повідомлено про підозру адвокату

Житомирська обласна прокуратура, на підставі зібраних слідством доказів та результатів експертиз, повідомила про підозру адвокату в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).

За даними слідства, в квітні цього року адвокат та ще четверо осіб розпивали алкогольні напої у його будинку. Серед гостей була колишня співмешканка потерпілого, який приєднався до застілля згодом. Між підозрюваним та потерпілим виникла сварка на ґрунті ревнощів, під час якої адвокат заподіяв чоловікові декілька сильних ударів, а потім здійснив постріл з вогнепальної зброї. Від одержаного поранення чоловік помер.

Аби приховати скоєне, у будинку прибрали, а наступного дня, прикріпивши до тіла вбитого вантаж, відвезли до кар’єра на околиці Житомира та опустили на дно водойми. Тривалий час чоловік вважався безвісти зниклим, аж доки тіло, яке спливло, виявив місцевий житель.

Досудове розслідування здійснює слідче управління Головного управління Нацполіції в області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.