Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Вбив та розчленував співмешканку – на Київщині судитимуть адвоката

За процесуального керівництва прокурорів Київської обласної та Обухівської окружної прокуратур до суду скеровано обвинувальний акт стосовно адвоката за фактом умисного вбивства жінки та незаконного поводження з бойовими припасами (ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України).

Розслідуванням встановлено, що у травні 2022 року в одному із сіл Обухівського району обвинувачений вбив свою співмешканку. У подальшому він розчленував її тіло, склав деякі його частини до валізи та викинув у канал поблизу насосної станції. Внутрішні органи вбитої жінки він залишив зберігатися у холодильнику за місцем свого проживання.

Правоохоронці затримали чоловіка в Ірпені. Під час обшуку за місцем його проживання виявлено та виявлено внутрішні органи, а також осколкову ручну гранату РГД-5.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими Обухівського райуправління ГУ Нацполіції в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.