Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Розкрадання 885 тис грн на реконструкції гімназії - керівнику комунального підприємства та підряднику повідомлено про підозру

Голосіївською окружною прокуратурою м. Києва повідомлено про підозру керівнику одного із столичних комунальних підприємств та директору товариства підрядника у заволодінні майном та службовому підробленні (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

За даними слідства, комунальне підприємство уклало з товариством-підрядником ряд договорів про проведення будівельних робіт з реконструкції гімназії у Голосіївському районі міста Києва з прибудовою будівель і споруд.

З метою заволодіння бюджетними коштами підозрювані внесли до офіційних документів неправдиві відомості щодо вартості та обсягів виконаних робіт, завдавши столичному бюджету понад 885 тис грн збитків.

За місцем роботи фігурантів вилучено тендерну документацію, договори та інші документи, що підтверджують протиправну діяльність.

Наразі слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Голосіївського управління поліції ГУНП в м. Києві за оперативного супроводження управління стратегічних розслідувань в місті Києві ДСР Нацполіції України, перевіряється причетність до вчинення злочину інших осіб.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.