Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Розкрадання 2,6 млн грн на ремонті доріг у столиці - викрито посадовця Святошинської РДА та двох його спільників

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури начальнику одного з управлінь Святошинської РДА, керівнику підрядного підприємства та інженеру технагляду повідомлено про підозру за фактом розтрати майна (ч. 3, 4 ст. 191 КК України).

За даними слідства, протягом 2019 року посадові особи одного з управлінь Святошинської РДА за результатами проведення публічних закупівель уклали ряд договорів з приватним підприємством на виконання капітальних ремонтів асфальтобетонного покриття міжквартальних проїздів та прибудинкових територій в Святошинському районі м. Києва.

Однак, ремонтні роботи, за які були сплачені кошти, виконані з порушенням технології. Це призвело до появи численних дефектів в асфальтобетонному покритті. Такими діями державі заподіяно 2,6 млн грн збитків.

Слідство триває.

Викрито правопорушення прокурорами спільно зі слідчим управлінням ГУ НП у м. Києві, Департаментом внутрішньої безпеки НПУ та Службою безпеки України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.