Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Привласнив понад 360 тис грн на будівництві казарм – у Дніпрі судитимуть директора комерційного підприємства

За процесуального керівництва Дніпровської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері до суду передано обвинувальний акт стосовно директора товариства з обмеженою відповідальністю за фактами службового підроблення та привласнення чужого майна (ч. 2 ст. 366, ч. 4 ст. 191 КК України).

Розслідуванням встановлено, що у жовтні 2018 року директор підприємства під час виконання договору підряду на будівництво казарм поліпшеного планування в Дніпропетровській області вніс до офіційних документів завідомо неправдиві відомості щодо виконання робіт.

Таким чином він привласнив бюджетні кошти, заподіявши державі в особі Міністерства оборони України та Східного територіального Квартирно-експлуатаційного управління понад 360 тис грн шкоди.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі слідчого управління ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.