Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Графік складання іспиту на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки для прокурорів та слідчих Генеральної прокуратури України

Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора від 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки прокурорами та слідчими Генеральної прокуратури України, які з поважних причин не брали участь в атестації, а також поновлених за рішеннями судів.

Складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки здійснюватиметься у м. Києві, в день, визначений у графіку, упродовж робочого часу.

ГРАФІК

Детальна інформація щодо місця та часу складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки буде повідомлена кожному прокурору на електронну адресу.

Прокурори повинні мати при собі паспорт або службове посвідчення.

Прохідний бал для успішного складання іспиту на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки – 93 бали встановлено наказом Генерального прокурора від 29.10.2019 № 254.

Зразок тестових питань та правила складання іспиту 30.10.2019 оприлюднено на сайті Генеральної прокуратури України.

Прокурори, включені до графіку проходження іспиту, у разі неможливості з поважних причин з’явитися, можуть направляти відповідні заяви на електронну адресу кадрової комісії: [email protected]