Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Жорстоке побиття дівчини на очах оточуючих – на Харківщині засуджено підлітка (ФОТО)

За публічного обвинувачення Слобідської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним 16-річного хлопця у нанесенні легких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 125 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що на одному з телеграм-каналів міста з’явилося відео, на якому хлопець жорстоко б’є 14-річну дівчину. За невеликий проміжок часу відео з побиттям набуло резонансу у мережі. У ході слідства встановлено, що причиною нанесення тілесних ушкоджень стали неприязні стосунки між дівчиною хлопця та потерпілою.



З урахуванням санкції статті, обставин події, даних досудової доповіді Сектору ювенальної пробації м. Харкова філії держустанови «Центр пробації» в Харківській області, даних про умови життя та виховання неповнолітнього, Комінтернівським районним судом м. Харкова йому призначено максимальне покарання у виді 120 годин громадських робіт. 16-річний юнак розкаявся у скоєному та визнав свою провину.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводили слідчі відділу поліції №2 Харківського районного управління №1 Головного управління Нацполіці в Харківській області.

Вирок суду не набрав законної сили, триває строк на апеляційне оскарження.

За матеріалами Харківської обласної прокуратур