Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
За 10000 євро переправляв військовозобов’язаних через держкордон – на Буковині судитимуть колишнього працівника лісгоспу

Чернівецька обласна прокуратури передала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього майстра лісу, який незаконно переправляв чоловіків призовного віку через держкордон (ч. 3 ст. 332 КК України).

Слідством встановлено, що працівник лісового господарства, вступивши у змову з двома буковинцями, за 10000 євро забезпечив незаконне переправлення до Румунії трьох військовозобов’язаних громадян України.

Організатори схеми були викриті та затримані на території Чернівецького району поблизу держкордону спільно з особами, яких мали намір нелегально доправити до ЄС.

Досудове розслідування у провадженні здійснювали слідчі територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, за оперативного супроводу співробітників УСБУ в Чернівецькій області та 31 прикордонного загону імені генерал-хорунжого Олександра Пилькевича.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.