Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Псевдоправоохоронцю «ЛНР» повідомлено про підозру в колабораціонізмі

За процесуального керівництва Рубіжанського відділу Сєвєродонецької окружної прокуратури Луганської області так званому «заступнику прокурора Жовтневого району м. Луганськ» повідомлено про підозру в колабораціонізмі (ч. 7 ст. 111-1 КК України).

За даними слідства, з червня 2022 року уродженець м. Липецьк РФ почав працювати у фейковому правоохоронному органі «ЛНР». Підозрюваний починав з псевдопосади «помічника прокурора Жовтневого району м. Луганськ», потім став «в.о. заступника прокурора Жовтневого району м. Луганськ».

Наразі він обіймає посаду так званого «заступника прокурора Жовтневого району м. Луганськ». Працюючи у незаконно створеному окупантами правоохоронному органі, чоловік активно підтримує збройну агресію РФ проти України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.