Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Оперуповноваженого райуправління поліції в Київській області судитимуть за придбання з метою збуту 2 кг амфетаміну

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора скеровано  до суду обвинувальний акт стосовно оперуповноваженого одного із районних управлінь поліції в Київській області за фактами незаконного придбання, зберігання та перевезення з метою збуту психотропної речовини в особливо великих розмірах, а також незаконного придбання, зберігання, перевезення прекурсорів у великих розмірах, з метою їх використання для виготовлення психотропних речовин, а також незаконному збуті прекурсорів (ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 311).

За даними слідства, працівник поліції придбав на чорному ринку небезпечний для здоров’я та життя людей прекурсор. Він підшукав спеціаліста, який виготовить з нього наркотичні засоби та психотропні речовини.

Поліцейський за грошову винагороду замовив виготовлення великої партії наркотиків – 2 кг амфетаміну та збув заборонені прекурсори особі, яка має навички у виготовленні наркотичних засобів і психотропних речовин.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими Головного слідчого управління Державного бюро розслідувань.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.