Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Закарпатті повідомлено про підозру організатору незаконного переправлення військовозобов’язаного через кордон

За процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури місцевому жителю повідомлено про підозру в організації незаконного перетину кордону за грошову винагороду, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, підозрюваний підшукав чоловіка призовного віку та пообіцяв переправити його до Угорщини в обхід офіційних пунктів пропуску. Свої послуги оцінив у 4000 доларів США. Він надав громадянину вказівку приїхати в м. Берегове та тимчасово оселитися там, вичікуючи слушного часу для подальшого незаконного переправлення. 

Обох чоловіків викрили правоохоронці поблизу кордону. Організатор спробував утекти, однак був затриманий. Наразі встановлюються інші особи, що можуть бути причетними до правопорушення.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Берегівського райвідділу поліції за оперативного супроводу співробітників Мукачівського прикордонного загону.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.