Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Дніпропетровщині судитимуть організовану групу, яка займалася незаконною діяльністю з проведення азартних ігор

За процесуального керівництва Слобожанської окружної прокуратури направлено до суду обвинувальний акт стосовно організатора та п’ятьох учасників організованої групи за фактом незаконної діяльності з проведення азартних ігор без ліцензії (ч. 2 ст. 203-2 КК України).

За даними слідства, організована група в складі шістьох осіб облаштувала гральний заклад в м. Підгородне.

Протягом півтора року учасники забезпечували умови користування симуляторами гральних автоматів без ліцензії з доступом до азартних ігор через мережу Інтернет. Гравці отримували доступ лише за попереднім дзвінком адміністратору.

Отримані від грального бізнесу кошти організатор розподіляв між учасниками групи.

У ході проведення санкціонованих обшуків за місцями проживання обвинувачених та у приміщенні грального закладу правоохоронцями вилучено мобільні телефони, грошові кошти, комп’ютерну техніку та документацію, що підтверджує протиправну діяльність.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими ГУ НП в Дніпропетровській області за оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань в області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.