Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Графік складання іспиту на загальні здібності та навички для прокурорів регіональних прокуратур, у тому числі військових прокуратур регіонів України і об’єднаних сил

Відповідно до Порядку проходження прокурорами атестації, затвердженого наказом Генерального прокурора від 03 жовтня 2019 року № 221, оприлюднюємо графік складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки для прокурорів регіональних прокуратур, у тому числі військових прокуратур регіонів України і об’єднаних сил, які з поважних причин не змогли взяти участь в атестації, а також поновлених за рішеннями судів.

Складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки здійснюватиметься у м. Києві, в день, визначений у ГРАФІКУ, упродовж робочого часу.

Детальна інформація щодо місця та часу складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки прокурора буде повідомлена кожному прокурору на електронну адресу.

Прокурори повинні мати при собі паспорт або службове посвідчення.

Прохідний бал для успішного складання іспиту на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки – 93 бали встановлено наказом Генерального прокурора від 21.02.2020 № 105. Зразок тестових питань та правила складання іспиту 21.02.2020 оприлюднено на сайті Офісу Генерального прокурора.

Прокурори, включені до графіку проходження іспиту, у разі неможливості з поважних причин з’явитися, можуть направляти відповідні заяви на електронну адресу кадрової комісії: [email protected].