Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
До уваги прокурорів Генеральної прокуратури України, регіональних та місцевих прокуратур включених до графіків складання 10.08.2021 іспиту на загальні здібності та навички

Рішенням кадрової комісії Офісу Генерального прокурора від 02.08.2021 затверджено графік складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки на 10.08.2021 для прокурорів Генеральної прокуратури України.

ГРАФІК для прокурорів Генеральної прокуратури України на 10.08.2021

Електронна адреса кадрової комісії Офісу Генерального прокурора: [email protected].

Рішенням шістнадцятої кадрової комісії з атестації прокурорів регіональних прокуратур від 04.08.2021 затверджено графік складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки на 10.08.2021 для прокурорів регіональних прокуратур.

ГРАФІК для прокурорів регіональних прокуратур на 10.08.2021

Електронна адреса шістнадцятої кадрової комісії з атестації прокурорів регіональних прокуратур: [email protected].

Рішенням тринадцятої та чотирнадцятої кадрових комісій з атестації прокурорів місцевих прокуратур, військових прокуратур гарнізонів (на правах місцевих) від 04.08.2021 затверджено графік складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки на 10.08.2021 для прокурорів місцевих прокуратур.

ГРАФІК для прокурорів місцевих прокуратур на 10.08.2021

Електронні адреси кадрових комісій:

[email protected] – тринадцята кадрова комісія обласних прокуратур з атестації прокурорів місцевих прокуратур, військових прокуратур гарнізонів (на правах місцевих);

[email protected] – чотирнадцята кадрова комісія обласних прокуратур з атестації прокурорів місцевих прокуратур, військових прокуратур гарнізонів (на правах місцевих).

Адреса тестування для прокурорів Генеральної прокуратури України, регіональних та місцевих прокуратур: м. Київ, вул. Межигірська, 82. Культурний центр «М82».

При собі необхідно мати службове посвідчення прокурора або паспорт.

Прокурори, які наберуть 93 бали, будуть допущені до третього етапу атестації.